• Økonomisystem
e-conomic

Et brugervenligt økonomisystem, som vokser med virksomheden. Abonnementet reguleres efterhånden som antallet af posteringer. Systemet kan udvides med både e-conomics egne udvidelser eller tredjeparts-add-ons alt efter, hvilke behov, din virksomhed har. E-conomic ligger i skyen og fylder derfor ikke på computeren – og så skal du heller ikke tænke på backup.
Skal du selv have adgang til at fakturere – eller systemet i det hele taget – så skal licensen ligge hos din virksomhed. Jeg kan derefter få (gratis) adgang ved, at du/I tilvælger mig som administrator.
E-conomic har en god brugergrænseflade og er intuitivt.
E-conomic er systemet, jeg selv foretrækker at bruge – men ift. automatiseringer vil det oftest kræve, at licensen ligger hos jer. Dette skyldes at e-conomic desværre ikke har åbnet mulighed for tredjeparts-add-ons på interne licenser hos administratorer.
E-conomic er nemt at skrifte ejerskab på. En licens, der ligger hos mig, kan nemt overflyttes til dig/jer og omvendt.

Hvad andre siger

Moove Advertising & ePrint ApS

Effektivt og professionelt – så enkelt kan det siges!
Vi har et ønske om et ’bilagsløst’ bogholderi, hvor mest muligt er automatiseret og digitaliseret. Huset Langmach har været en kompetent sparringspartner i valget af relevante add-ons til vores økonomisystem og opsætningen af disse. Daglige rutiner er blevet afløst af værdiskabende løsninger!
Det har bestemt været med til at frigive tid til andre opgaver…

Jesper L. Kristensen, indehaver

Kasper Hansen

Huset Langmach har været en stor hjælp for min virksomhed, samt ydet professionel vejledning hele vejen.
Jeg bliver altid mødt i øjenhøjde og oplever en fleksibel og konkret tilgang til opgaven.

Kasper Hansen, musiker