Ydelser

automatiseret bogholderi

Assistance til opsætning af et automatiseret bogholderi skræddersyet til de behov, der ligger i din/jeres virksomhed og varetagelse af den løbende kontrol samt øvrige fortsat manuelle opgaver og afstemninger. Opsættes ud fra forretningsforståelse og procesoptimering med udgangspunkt i din forretning og dine ønsker. Automatisering behøver ikke nødvendigvis…

Fysisk bogholderi

Ønsker du assistance til at få styr på dit bogholderi på den traditionelle måde med udskrevne bilag i mapper og manuel håndtering, så hjælper jeg gerne med det. Det dækker også ekstra assistance, som del af et større bogholderiteam.
Traditionelt bogholderi dækker også over/er også et bogholderi med digitale bilag, som bogføres…

Ledelsesrapportering

Er der brug for periodevis afstemning og klargøring af rapportering til ledelsen/bestyrelsen, kommer jeg til virksomheden for at gennemgå og afstemme bogholderiet. Når der skal tages beslutninger om virksomheden er det vigtigt at have et grundlag, man kan stole på.

Ekstra assistance

Har I brug for en ekstra hånd i bogholderiet enten fast eller midlertidigt, så står jeg gerne til rådighed og bliver en del af bogholderiet og virksomheden samt dens kultur.

Hvad andre siger

Moove Advertising & ePrint ApS

Effektivt og professionelt – så enkelt kan det siges!
Vi har et ønske om et ’bilagsløst’ bogholderi, hvor mest muligt er automatiseret og digitaliseret. Huset Langmach har været en kompetent sparringspartner i valget af relevante add-ons til vores økonomisystem og opsætningen af disse. Daglige rutiner er blevet afløst af værdiskabende løsninger!
Det har bestemt været med til at frigive tid til andre opgaver…

Jesper L. Kristensen, indehaver

Kasper Hansen

Huset Langmach har været en stor hjælp for min virksomhed, samt ydet professionel vejledning hele vejen.
Jeg bliver altid mødt i øjenhøjde og oplever en fleksibel og konkret tilgang til opgaven.

Kasper Hansen, musiker